• Bestel gemakkelijk online
  • Gratis afhalen en retourneren in de winkel
  • Persoonlijk advies in onze winkel
menu
0
Vandaag geopend van 09:30 tot 18:00
‹ Terug naar Homepage
Sluit  x
  • Standaard
  • Prijs, laag eerst
  • Prijs, hoog eerst

Seresto voor de hond of kat vind je bij Dier Enzo

De Seresto vlooienband is verkrijgbaar voor grote en kleine honden en voor katten. De Seresto band is niet alleen werkzaam tegen vlooien, maar biedt ook bescherming tegen teken. Parasieten zijn niet alleen uiterst vervelend, ze kunnen daarnaast ook vervelende ziektes overbrengen. Probeer vlooien en teken daarom altijd te voorkomen. Om je hond of kat optimaal te beschermen, kun je kiezen voor de Seresto vlooienband.

Seresto vlooienband voor hond en kat

Voor de bestrijding en preventie van vlooien en teken bij honden en katten biedt de Seresto halsband uitkomst. Deze innovatieve halsband is gemakkelijk om te doen en direct werkzaam tegen vlooien. Binnen twee dagen biedt de band ook bescherming tegen teken. Vervolgens is je huisdier met een Seresto band tot 8 maanden beschermd tegen vlooien en teken.

De Seresto vlooienband, eenvoudig en doeltreffend

De Seresto vlooienband is gemakkelijk om te doen bij je hond of kat. Je kunt de band vervolgens tot 8 maanden bij je huisdier om laten. Wel zo makkelijk! De banden zijn waterbestendig en blijven effectief als je huisdier nat wordt. Bij veelvuldige blootstelling aan water kan de doeltreffendheid tegen vlooien wel geleidelijk iets afnemen.

Welk anti-parasietenmiddel is geschikt voor mijn huisdier?

Het is belangrijk om je hond of kat te beschermen tegen vlooien en teken. Er zijn veel verschillende middelen verkrijgbaar in onze winkel. Wil je advies over een geschikt anti-parasietenmiddel voor jouw hond of kat? Je bent altijd van harte welkom bij Dier Enzo in Geffen, waar onze medewerkers je graag van het beste advies voorzien.