• Bestel gemakkelijk online
  • Gratis afhalen en retourneren in de winkel
  • Persoonlijk advies in onze winkel
menu
0
Vandaag geopend van 09:30 tot 18:00
‹ Terug naar Homepage
Sluit  x
  • Standaard
  • Prijs, laag eerst
  • Prijs, hoog eerst

Flexi rollijn kopen bij Dier Enzo in Geffen

Vrijheid aan de lijn! Met een Flexi hondenriem geef je jouw hond op een veilige manier extra bewegingsruimte. Lang niet overal is het toegestaan om je hond los van de lijn te laten lopen. En ook lang niet alle honden kúnnen loslopen door jachtinstinct, angst of medische redenen. Een Flexi rollijn biedt dan uitkomst.

Flexi hondenriem verkrijgbaar in veel soorten en maten

Flexi rollijnen zijn verkrijgbaar in heel veel verschillende soorten, kleuren en lengtes. Je koopt een Flexi rollijn op basis van het gewicht van je viervoeter. Of je een XS, S, M, L of XL Flexi hondenriem nodig hebt, staat bij de producten vermeld. Ook handig is de Flexi New Classic Neon. Het vertrouwde systeem van een Flexi rollijn in een reflecterende gele kleur. Extra veilig wanneer je met je hond in het donker wilt wandelen.

Veilig wandelen met de Flexi rollijn

De Flexi rollijnen zijn verkrijgbaar in verschillende lengtes variërend van 3 t/m 10 meter. Zo kies je helemaal zelf hoeveel ruimte je jouw hond geeft. Met het handige rem- en terughaalsysteem houd je de lijn gemakkelijk op de gewenste lengte wanneer er net even wat minder ruimte is, want veilig wandelen staat uiteraard voorop. Kom langs bij Dier Enzo in Geffen en ontdek het assortiment van Flexi!