• Bestel gemakkelijk online
  • Gratis afhalen en retourneren in de winkel
  • Persoonlijk advies in onze winkel
menu
0
Vandaag geopend van 09:30 tot 18:00

Dog Copenhagen hondentuigen kopen bij Dier Enzo in Geffen

Ben je op zoek naar een Dog Copenhagen hondentuig? Dan ben je bij dierenwinkel Dier Enzo in Geffen aan het juiste adres! De tuigen van het Deense merk Dog Copenhagen staan bekend om de uitstekende kwaliteit en het hoge draagcomfort voor de hond.

Dog Copenhagen hondentuig, perfect afgestemd op jouw hond

Een hondentuig van Dog Copenhagen is ideaal voor de dagelijkse wandelingen, maar ook perfect voor een echte avontuurlijke tocht. De tuigen zijn licht van gewicht en gemaakt van waterafstotend materiaal met een zachte, ademende voering. Alle hondentuigen zijn verkrijgbaar is verschillende maten en kleuren.

De modellen hondentuigen van Dog Copenhagen bij Dier Enzo

In onze winkel vind je twee verschillende modellen hondentuigen van Dog Copenhagen:

  • Comfort Walk Pro Harness: Dit handige hondentuig is een echte allrounder. Gemakkelijk passend te maken en aan te trekken bij jouw hond. Het tuig heeft twee ringen om de lijn aan te bevestigen, een op de rug en een op de borst.
  • Comfort Walk Air Harness: Dit hondentuig is ideaal voor honden die het niet zo prettig vinden wanneer een tuig over het hoofd wordt aangetrokken. Bij dit tuig kan de band bij de hals namelijk ook geopend worden. Dit type tuig heeft twee ringen om de lijn aan vast te maken, een op de rug en een op de borst.

Bezoek Dier Enzo in Geffen voor een Dog Copenhagen hondentuig

Nieuwgierig geworden naar het merk Dog Copenhagen? Kom dan eens langs in onze grote dierenwinkel in Geffen. Uiteraard is je hond ook van harte welkom in onze winkel. Zo kunnen wij je adviseren bij jouw keuze en kan jouw hond zijn nieuwe tuig gelijk even passen. Wel zo makkelijk!